Surpriză la Roland Garros! Eugenie Bouchard a fost eliminată în primul tur

| 26 mai, 20:13

Jucătoarea canadiană de tenis Eugenie Bouchard, semifinalistă anul trecut, a fost eliminată încă din primul tur la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Șlem al anului, fiind învinsă marți în două seturi, 6-4, 6-4, de franțuzoaica Kristina Mladenovic.

Cap de serie nr. 6, Eugenie Bouchard a pierdut anul trecut în semifinale în fața rusoaicei Maria Șarapova, viitoarea câștigătoare a turneului parizian, după o finală cu Simona Halep.

Senzația sezonului 2014, ea a ajuns în finală la Wimbledon și în semifinale la Openul Australiei. Însă, de la începutul lunii februarie, jucătoarea din Quebec nu mai este decât umbra a ceea ce a fost anul trecut.

Citeşte şi:  Simona Halep, prima victorie la Roland Garos

În aprilie, Bouchard, învinsă în ambele partide de simplu ale meciului Canada — România (2-3) din play-off-ul pentru Grupa Mondială a Fed Cup, a admis la finalul întâlnirii că traversează cea mai nefastă perioadă a carierei sale. Bouchard a fost învinsă la simplu atât de Alexandra Dulgheru cât și de Andreea Mitu.

În ce o privește, Kristina Mladenovic, venită încrezătoare la Paris după ce a disputat sâmbătă finala la Strasbourg, a mitraliat-o pur și simplu pe adversara sa cu lovituri puternice aproape tot meciul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ