Surpriză neaşteptată pe scena politică

| 11 mar, 10:02

Simona Man, președinta PP-DD, susține că formațiunea politică ce-o conduce nu va fuziona cu niciun alt partid și va candida în 2016 sub denumirea prezentă și sigla violet a PP-DD.

"Partidul Poporului-Dan Diaconescu nu fuzionează cu niciun partid, cu atât mai puțin cu UNPR, așa cum unii încearcă să inducă în eroare electoratul nostru. Mașinăria de propagandă a unor partide nu trebuie luată în seamă. Totul este o dezinformare, menită a crea degringoladă în rândul aleșilor locali ai PP-DD, membrilor și simpatizanților PP-DD", afirmă Simona Man, președintele PP-DD.

Citeşte şi: DEZVĂLUIRI: Ce face Dan Diaconescu în spatele gratiilor

"Partidul Poporului-Dan Diaconescu își respectă electoratul care l-a votat în 2012 și nu se va dezice de Dan Diaconescu. Sacrificiul pe care acesta îl plătește cu propria-i libertate, pentru dreptul la exprimare al românilor, ne întărește și mai mult. Vom purta mai departe lupta președintelui fondator, Dan Diaconescu, cu cei care folosesc armele politice doar în interesul propriu", precizează Simona Man, adăugând că formațiunea politică va candida în 2016 sub sigla violet a PP-DD.

Citeşte şi: Ce lucruri "senzaţionale" a cerut Dan Diaconescu ca să-şi mobileze garsoniera cu gratii de la Rahova

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ