Surpriza neplăcută de care a avut parte o clientă într-un supermarket Kaufland

| 14 dec, 2013

O fotografie postată pe Facebook de o femeie din Baia Mare a stârnit recent un val de controverse. În poza realizată într-un supermarket Kaufland se vede cum în plasa instalată pentru ca păsările să nu poată ajunge la rafturile cu alimente se zbăteau două vrăbii.

Clienta a povestit că a făcut o plângere către conducerea magazinului pentru ca păsările să fie salvate, dar că angajaţii au tratat-o extrem de nepoliticos, relatează presa locală.

„La Kaufland-ul de pe bulevardul Unirii, deasupra raftului cu paste, orez etc se află instalată o frumoasă şi utilă plasă pentru prins vrăbiuţe!”, a explicat femeia într-un mesaj postat pe reţeaua de socializare.

„Sincer, m-a durut sufletul văzând cum se zbat neputincioase aceste păsărele nevinovate! L-am întrebat pe domnul director, şef de sală, de ce a instalat cursa pentru păsărele şi a răspuns flegmatic că aşa a vrut el!”, a povestit ea indignată, întrebându-se dacă nu ar fi mai simplu să fie astupate găurile din acoperiş prin care păsările intră.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ