SURPRIZĂ pe scena politică: Se pregăteşte un nou partid de dreapta

| 18 ian, 14:42

Fostul presedinte al deputatilor PPDD, Daniel Fenechiu, construieste in aceste zile, alaturi de mai multi colegi din PPDD, un nou partid de dreapta.

Avocatul Daniel Fenechiu spune că saptamana viitoare va incepe strangerea de semnaturi pentru "Partidul Național Democrat" si ca nu si-a propus un partid al parlamentarilor, desi a avut si va mai avea discutii pe acest palier. "Un partid pentru oameni" este ideea de baza a viitoarei formatiuni politice, a precizat acesta pentru stiripesurse.ro.

Daniel Fenechiu a subliniat că noua formaţiune speră să fie o alternativa la actuala clasa politica. În România ultimilor 25 de ani, doctrinele au rămas la un nivel pur teoretic. Chiar premierul Ponta a avut o mulțime de măsuri de dreapta, de partea cealaltă, în partidele așa-zis de dreapta putem găsi o sumedenie de măsuri de stânga.

Citeşte şi: Dan Diaconescu confirmă excluderile din PP-DD: Am tăiat în carne vie înainte de Sărbători


"În același timp, putem constata că perioadele însemnate de progres și prosperitate din istoria României sunt strâns legate de partide de dreapta și centru-dreapta, doctrină pe care o vom adopta și noi.

Mai mult, consider că, în actualul context european și mondial, inițiativa și competiția onestă sunt singurele manifestări capabile să genereze prosperitate, dezvoltare și care pot împinge lumea înainte. Mâna întinsă către stat nu va rezolva niciodată problema, iar generațiile viitoare vor plăti datoriile generate de incompetența și corupția guvernanților. Cine a muncit o viață, trebuie să-și primească pensia meritată, cine are un necaz trebuie sprijinit de stat, dar cine poate să muncească,va trebui să treacă la treabă..."

"Nu mi-am propus sa creez un partid al parlamentarilor - cum vad ca si-au propus domnii Geoana si Vanghelie, ci un partid al oamenilor. Al oamenilor care vor sa faca parte dintr-un  partid format din oameni competenti si cinstiti.

Saptamana viitoare incepem strangerea de semnaturi. Cat despre structuri, pot sa va spun ca stam bine... Avem minim 2-3 oameni la nivelul fiecarei localitati, oameni cinstiti, care vor sa faca parte dintr-un partid onest si care au exercitiul lucrului in echipa. Este suficient - zic eu, pentru aceasta etapa...

Tag-uri: Daniel Fenechiu, PPDD
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 dec, 08:06
edudgeLix
stromectol deutschland kaufen
stromectol cena sulfamethoxazole decreases levels of trazodone by unspecified interaction mechanism

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ