Surpriză uriaşă la Miami: Maria Sharapova, eliminată în turul II

| 27 mar, 10:54

Prima mare surpriza de la Miami a venit in noaptea de joi spre vineri, numarul doi mondial, Maria Sharapova, parasind competitia in runda a doua. Rusoaica a fost invinsa in doua seturi, scor 7-6 (4), 6-3, de compatrioata sa, Daria Gavrilova

Sportiva aflata pe locul 97 in clasamentul WTA si care a ajuns pe tabloul principal de la Miami datorita unui wild-card oferit de organizatori, a inceput excelent partida cu Sharapova, distantandu-se rapid la un incredibil 5-3.

"Masha" si-a revenit, a castigat trei game-uri consecutive, insa a pierdut lupta din tie-break.

Setul secund a fost si mai dezechilibrat. Gavrilova s-a distantat la 3-0 si 4-1, Sharapova a reusit breakul si s-a apropiat la 4-3, insa a cedat apoi complet si a pierdut intalnirea.

Pentru Daria Gavrilova este cea mai importanta victorie din cariera, ea nereusind pana acum sa invinga jucatoare aflate mai sus de locul 35 WTA.

Rusoaica i-a pus o multime de problee si Simonei Halep, in turul II de la Indian Wells, insa atunci romanca a reusit sa se impuna in trei seturi.

Citeşte şi: Maria Șarapova, declaraţie NEAŞTEPTATĂ despre RUSIA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ