Surse: Dăncilă vrea să scape de "gardianul" pus de Dragnea

| 15 apr, 17:31

Un nou scandal se prefigurează în interiorul PSD. Potrivit jurnaliștilor de la ,,Adevărul”, care citează surse politice, Viorica Dăncilă încearcă să scape de ”gardianul” lui Liviu Dragnea, Anca Alexandrescu. Consilier onorific al premierului din februarie 2018, Alexandrescu ar fi primit misiune, din partea liderul social- democrat, de a o supraveghea îndeaproape pe şefa Guvernului.

Potrivit surselor citate, se pare că Viorica Dăncilă o suspectează pe Anca Alexandrescu că i-ar strecura cu bună știință greșeli în discursuri, pentru a-i distruge imaginea.

Tensiunile dintre Dăncilă şi consiliera lui Dragnea vin în contextul în care premierul refuză să adopte ordonanţa de urgenţă care l-ar salva pe liderul PSD.

Potrivit ,,Adevărul”, Viorica Dăncilă s-a supărat după ce mai mulţi miniştri, primari sau șefi de consilii județene s-ar fi plâns că Anca Alexandrescu le blochează întâlnirile cu premierul. Viorica Dăncilă a fost apoi criticată de colegi din PSD fără să ştie motivul, susţin surse guvernamentale.

Potrivit acelorași surse, citate de ,,Adevărul”, miniștrii trebuie să primească acceptul Ancăi Alexandrescu pentru comunicatele de presă și tot ea hotărăşte ce comunicate sunt trimise jurnaliştilor acreditaţi la Guvern şi la PSD. „Anca este una dintre cele mai rele persoane pe care le-am întâlnit în viaţă“, s-ar fi plâns Viorica Dăncilă unor apropiaţi din Guvern. 

Anca Alexandrescu a fost la începutul anilor 2000 consiliera premierului Adrian Năstase, apoi a trecut în echipa lui Sorin Oprescu. S-a întors la Palatul Victoria alături de premierul Victor Ponta, ca ulterior să înceapă colaborarea cu Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ