Radu Stroe, propus pentru excluderea din PNL. Ludovic Orban: În razboi, trădatorii se impuşcă

| 07 apr, 2014

Parlamentarii PNL Ludovic Orban si George Scutaru au declarat luni, dupa intalnirea grupului PNL din Parlament, ca Radu Stroe este propus pentru excludere sau suspendare din PNL pentru 6 luni.

"Daca nu are bunul simt si nu se suspenda singur trebuie sa-l ajutam noi sa se duca la cei pe care ii considera prietenii sai, la domnul Ponta, la cei cu care a stat in cardasie la guvernare", a declarat Ludovic Orban.

"Decizia de sanctionare este luata de Delegatia Permanenta la propunerea Biroului politic. Majoritatea zdrobitoare a colegilor mei liberali sunt implicati de dimineata pana seara in campania electorala si exista un coleg care a fost ministru care se duce la televizor si joaca rolul de avocat al PSD. In stare de razboi, tradatorii se impusca", a mai spus Ludovic Orban.

Mai multi deputati ai PNL i-au cerut lui Stroe demisia din calitatea de membru al PNL, dupa ce vicepresedintele PNL a avut mai multe declaratii considerate contrare pozitiei liberalilor.

De asemenea, lui Stroe i s-a reprosat faptul ca la mai multe dintre voturile din plenul Parlamentului si al Camerei Deputatilor s-a exprimat in mod contrar liniei convenite la nivelul grupului PNL.

Radu Stroe participa la sedinta de grup a deputatilor PNL, iar sursele citate au precizat ca acesta le-ar fi replicat colegilor nemultumiti ca nu-si va prezenta demisia din partid.

Totodata, in cadrul reuniunii se discuta despre posibilitatea unei propuneri de excludere, ori suspendare din partid pentru 6 luni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

40 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 apr, 2014
iulian
PNL se arată loial românilor și se delimitează de Radu Stroe și alte personaje care slujesc interesele lui Ponta și partidului-stat care sufocă România. Este important ca românii să înțeleagă cine e de partea oamenilor liberi și cine e de partea urmașilor lui Iliescu și Năstase. Românii onești care vor să trăiască în continuare într-o Românie demnă vor arăta că nu se pot lăsa din nou păcăliți și vor alege singura alternativă credibilă pentru un viitor prosper: PNL.
08 apr, 2014
Stefan
Pa ... Pa ... Stroe!
Inca un personaj care iubeste mai mult ciolanul decat Romania ...! Doar oameni cu caracter raman in PNL
08 apr, 2014
Alin
Rusine!!!
Pretul infatuarii domnului Ponta va fi platit la urmatoarele alegeri.
Am urmarit astazi presa...raspunde la cine si la ce vrea dansul. Raspunsuri evazive, mistocareala tipica
unui alt personaj din politica romaneasca, ajuns la cel mai inalt nivel.
Hulirea odiosului conducator pentru ce? Pentru o schimbare de decor. Aceeasi Marie cu alta palarie.
Imi e frica de schimbarea de regim...schimbam nepotismul adus la rang de arta...cu nepotismul in defilare fara rusine...
Hotia nemascata, pe fata, fara rusine, fara retinere...
08 apr, 2014
ronaldo
Alegeri
La alegerile europarlamentare, romanii vor vota PNL, intrucat PNL nu a taiat pensii si salarii (la fel ca PDL), nici nu a impus taxe pentru a-i umili pe romani (asemenea PSD).
08 apr, 2014
Alin
Furt
Ponta vrea schimbare de regim. Cum de ce regim? Regimul baronilor.
Regimul lichelelor, a hotilor de tara, fara frica de lege, fara pic de bun simt.
Domnul presedinte a "imprumutat" destul, trebuie predata stafeta.
Sper ca lumea sa se destepte si sa opreasca aceasta plaga rosie care ne infecteaza tara.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ