Surse: VICTOR PONTA, tratat la clinica familiei Erdogan

| 16 iun, 14:19

Premierul Victor Ponta s-ar afla internat la clinica Medipol din Istanbul, care ar aparţine familiei preşedintelui Erdogan, scrie digi24.ro.

Presa din Turcia susţine că afacerea ar fi coordonată chiar de soţia şefului statului, motiv pentru care membrii familiei Erdogan s-au tratat acolo. Spitalul a fost înfiinţat în 1997 şi este dotat cu aparatură medicală de ultimă generaţie.

Nu ar fi o surpriză că premierul s-ar fi dus să se opereze la această clinică. Victor Ponta are o relaţie apropiată cu preşedintele Turciei. A fost invitat la multe evenimente organizate la Ankara şi Istanbul. Iar acum două luni, Recep Erdogan a făcut o vizită oficială în România.

Citeste si: Prima reacţie a lui Victor Ponta după intervenţia din Turcia: Operația a fost mult mai complicată decât se anticipa

Victor Ponta ar fi trebuit să se prezinte luni la audieri la DNA, dar avocata acestuia ar fi declarat că premierul nu poate fi prezent în fața procurorilor, pentru că se operează la picior în Turcia, potrivit unor surse ale Digi24. Premierul s-a accidentat recent la un meci de baschet, iar medicii români pe care i-a consultat săptămâna trecută l-au sfătuit să se opereze.

De altfel, premierul i-a delegat atribuțiile sale vicepremierului Gabriel Oprea pentru perioada 16-19 iunie.

Victor Ponta nu este singurul politician de rang înalt care alege să se trateze în străinătate. Decizii asemănătoare au luat foștii președinți Ion Iliescu și Traian Băsescu și foștii premieri Adrian Năstase și Călin Popescu Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ