Sute de iubitori ai sporturilor de iarnă petrec prima zi a noului an pe pârtii, pe Valea Prahovei

| 01 ian, 2014

Câteva sute de iubitori ai sporturilor de iarnă petrec prima zi a noului an pe pârtii, în staţiunile de pe Valea Prahovei, acolo unde stratul de zăpadă artificială nu depăşeşte 20 de centimetri.

Aproximativ 200 de turişti se află, miercuri după-amiază, în prima zi a noului an, pe pârtia Kalinderu 1 din Buşteni, una dintre puţinele pârtii de pe Valea Prahovei unde se poate schia în condiţii bune.

Alte câteva zeci de turişti, în special copii, se află în parcul de distracţii de la baza domeniului schiabil Kalinderu.

Pârtia Kalinderu 1, care are o lungime de 1.400 de metri, este acoperită cu un strat de zăpadă artificială de aproximativ 20 de centimetri şi a fost una dintre puţinele pârtii de pe Valea Prahovei unde s-a putut schia în această vacanţă, în condiţiile în care nu a nins iar temperaturile ridicate au făcut imposibilă producerea zăpezii artificiale.

Câteva zeci de iubitori ai sporturilor de iarnă se află miercuri pe pârtiile din staţiunea Azuga, dar şi la baza Pârtiei Noi din Sinaia, unde turiştii se pot da doar cu sania, nu şi cu snowboard-ul sau cu schiurile.

Administratorii domeniilor schiabile de pe Valea Prahovei spun că aceasta este prima iarnă din ultimii ani în care atât de Crăciun, cât şi de Revelion nu a nins, iar temperaturile au fost atât de ridicate încât a fost imposibilă punerea în funcţiune a tunurilor artificiale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ