TÜV Austria România anunță reduceri de 15% la serviciile sale

| 21 noi, 2014

TÜV Austria România, organism de inspecție și certificare a produselor și sistemelor de management, anunţă că certificările și recertificările vor avea tarife speciale în luna cadourilor.

Toate contractele de certificare și recertificare semnate în Decembrie 2014 vor beneficia de un discount de 15%.  TÜV Austria România reușește să vină în permanență în întâmpinarea clienților săi prin profesionalism, creativitate și competență, remarcându-se ca unul dintre cele mai dinamice și inovatoare Organisme de Certificare.

TÜV Austria România furnizează servicii de certificare a Sistemelor de Management în conformitate cu cerințele standardelor internaționale ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 13485, ISO 22000, IFS Food, BRC, ISO 27001 sau ISO 20000.

TÜV Austria Group dispune de o echipă completă de experți în întreaga lume, astfel pot fi concepute și implementate soluții speciale, personalizate, pentru probleme complexe. Prin strânsa cooperare multidisciplinară a experților noștri, clienții pot avea acces la toată expetiza existentă la nivelul TÜV AUSTRIA GROUP.

Certificatele TÜV Austria România sunt dovada obiectivă atât a preocupării permanente a clienților săi pentru îmbunătățirea continuă a calității și fiabilității produselor și/sau a serviciilor furnizate cât și a grijii pentru satisfacția clienților.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ