Târgul Naţional Imobiliar îşi deschide porţile cu oferte pentru toate buzunarele

| 26 sep, 2014

O garsonieră în cartierul bucureştean Berceni la preţul de 16.500 de euro sau o vilă situată în zona Unirii care poate fi achiziţionată pentru 2,5 milioane de euro sunt numai două dintre ofertele imobiliare din Capitală prezente exclusiv la Târgul Naţional Imobiliar care începe vineri, la Palatul Parlamentului.

La eveniment participă peste 110 companii cu oferte de locuinţe noi şi vechi, spaţii comerciale, terenuri din Bucureşti, Ilfov, de pe litoral şi Valea Prahovei, dar şi din celelalte zone ale ţării.

În cadrul ediţiei de toamnă a TNI, se va relua proiectul 'Harta Proprietăţilor Imobiliare', în care vor fi expuse în mod inedit cele mai interesante oferte imobiliare din Bucureşti şi din împrejurimi.

Consiliului Român pentru Clădiri verzi din România (ROGBC) realizează, în cadrul TNI, Green Home Pavilion unde vor fi prezentate sisteme şi produse pentru case verzi. De asemenea, va fi oferită consultanţă gratuită pentru a economisi bani prin alegerea unei locuinţe sustenabile de o calitate superioară.

Programul de vizitare este vineri şi sâmbătă, în intervalul orar 10,00 - 19,00, iar duminică între 10,00 - 16,00. Preţul biletului de intrare este de 5 lei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 ian, 08:34
OffedRabe
can taking 40 mg lasix cause bloating
since he was so young I thought yeah maybe some new thinking lasix France

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ