Tăriceanu a anunţat că va ataca la Curtea Constituţională numirea lui Meleșcanu la șefia Senatului

| 11 sep, 10:33

După ce colegul său Teodor Meleşcanu a câştigat la vot şefia Senatului, preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că va ataca numirea la Curtea Constituţională. "Constatăm că această alegere s-a făcut cu încălcarea Regulamentului Senatului. Acest lucru nu va rămâne fără urmări. Vom face sesizare la Curtea Constituţională", a afirmat preşedintele ALDE în plen.

"Constatăm că această alegere s-a făcut cu încălcarea Regulamentului Senatului. Acest lucru nu va rămâne fără urmări. Vom face sesizare la Curtea Constituţională", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Acesta a spus, după ce Teodor Meleşcanu a devenit președintele Senatului, că e deplorabil ce se întâmplă și va face cât de curând o şedinţă pentru excluderea lui Meleşcanu din partid. De asemenea, a precizat că ceea ce s-a întâmplat azi în Senat e "o declaraţie de război" din partea PSD-ului.

”Mi se pare că e deplorabil ce se întâmplă... la apusul carierei sale politice să-și dorească să ajungă cu orice preț în a doua funcție în stat...

Este un sfârșit politic pe care trebuie să și-l evalueze.

În cel mai scurt timp vor fi convocate structurile statutare, am anunțat dinainte, nu rămân lucrurile aici.

Aceasta situatie trebuie să o cântărească doamna Dăncilă. E o gafă uriașă politică pe care o face și a tăiat orice punte de legătură cu noi.

O să aplicăm prevederile statutare și o să vedem că nu se încheie nici sesiunea parlamentară acum, nici viața politică”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Tag-uri: tariceanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ