Tăriceanu admite că majoritatea parlamentară pare destul de fragilă

| 22 iun, 10:11

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că PSD și ALDE vor avea o majoritate parlamentară cu care să îndeplinească "obligațiile de susținere a Guvernului", deși a admis că, în prezent, majoritatea parlamentară pare una destul de fragilă.

Întrebat despre majoritatea parlamentară, care pare una destul de fragilă, Tăriceanu a spus: "Da, în momentul acesta da, sigur. Dar o să vedeți și o să vă convingeți că în realitate lucrurile vor funcționa mult diferit și vom avea permanent o majoritate cu care vom putea să ne îndeplinim obligațiile de susținere a Guvernului. Mă refer la Parlament".

Tăriceanu a precizat însă că votul acordat moțiunii de cenzură dovedește că majoritatea există.

"Chiar și președintele (n.r. — Iohannis) spunea că dorește să vadă dacă există majoritatea. S-a vazut astăzi că majoritatea există. Un vot clar. Deci, ne ducem la discuții așa cum e normal, cum e prevăzut în Constituție", a declarat Tăriceanu, miercuri, la Senat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ