TĂRICEANU, afirmaţie HALUCINANTĂ despre operaţia premierului Victor Ponta

| 15 iun, 17:51

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat luni că l-a sfătuit pe premierul Victor Ponta să apeleze la acelaşi chirurg, din Franţa, care l-a operat şi pe el la genunchi, potrivit Agerpres.

 

Întrebat despre starea de sănătate a premierului, Tăriceanu a spus: "Sunt de la ora 12,00 permanent în şedinţe. Sunt convins că atunci când va fi disponibil vom putea să discutăm".

Tăriceanu a precizat că a suferit o operaţie de transplant de ligamente şi crede că intervenţia chirurgicală în cazul premierului Ponta "e mai uşoară" decât a lui. "E mai uşoară a lui decât a mea. Eu am avut o operaţie mai grea de transplant de ligamente. Nu ştiu dacă el va face o operaţie de transplant sau numai de reparaţie de ligamente, dar ştiu că i-am dat un sfat. I-am spus că dacă vrea să apeleze la acelaşi chirurg care este un bun specialist, cu recunoaştere profesională foarte mare... Eu am fost în Franţa", a adăugat Tăriceanu.

El a confirmat că Victor Ponta se află în Turcia."Aşa am auzit şi eu, da", a spus Tăriceanu.

Citeste si: VIDEO Gabriel OPREA: "În locul lui Victor Ponta, mi-aș da DEMISIA"

Surse oficiale au susţinut luni că premierul Victor Ponta se află în Turcia pentru a se opera la un genunchi, după ce a suferit o accidentare în urmă cu circa două săptămâni. Potrivit unor surse, prim-ministrul a fost joia trecută pentru un control la Spitalul Militar Central, iar rezultatul examenului RMN i-a făcut pe medici să-i recomande o intervenţie la genunchiul stâng.

Pe 26 mai, în cursul unei întâlniri cu preşedintele albanez la Tirana, premierul i-a spus acestuia că a jucat baschet şi că este uşor accidentat. "Îmi cer scuze, dar am jucat baschet şi sunt un pic rănit", a spus Ponta.

Cu o zi în urmă, premierul Victor Ponta fusese surprins de camerele de luat vederi la ieşirea din Palatul Victoria şchiopătând uşor.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ