Tăriceanu, atac dezlănţuit după plângerea penală pe numele lui Dăncilă: "E într-o fază de nebunie"

| 18 mai, 10:46

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, îl acuză pe liderul PNL, Ludovic Orban, că se află într-o "fază de nebunie" şi că mintea îi joacă feste după ce acesta a depus o plângere penală împotriva Vioricăi Dăncilă.

"Evident că este un demers deliberat din partea liderului PNL, acum, sigur, că nu mă pot abține să nu mă întreb care este resortul acestui demers? Este rezultatul limitelor pe care le are, este o fază de nebunie, atunci când mintea îți joacă feste, ai astfel de momente sau este un plan mai amplu, bine pus la punct", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la un post TV.

Tăriceanu face aluzii şi la "planul de preluare ilegitimă a puterii" în 2015, când Victor Ponta a demisionat în urma incendiului de la Colectiv, după ce Iohannis îi ceruse demisia în repetate rânduri:

"Nu mă pot abține să nu compar cu situația din 2015, când Victor Ponta a fost presat cu o plângere penală, care la început mi s-au părut puerile, dar ulterior presiunile au fost din ce în ce mai mari și au dus la demisia lui Victor Ponta. Pare un scenariu asemănător cu ceea ce se întâmplă asta. Vom vedea în următoarele zile dacă lucrurile vor evolua pe același plan de preluare ilegitimă a puterii. Și în 2015 aveam o majoritate stabilă în Parlament, dar ne-am trezit cu Dacian Cioloș", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ