Tăriceanu: Camera Deputaților și Senatul au fost convocate pentru marți în sesiune extraordinară

| 07 aug, 17:06

Camera Deputaților și Senatul au fost convocate pentru marți în sesiune parlamentară extraordinară, a anunțat luni președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

"Am să încep cu anunțul privitor la convocarea celor două camere ale Parlamentului în sesiune extraordinară, ca urmare a faptului că Guvernul a adoptat o serie de ordonanțe de urgență în săptămâna care a trecut și, așa cum este prevederea constituțională, avem obligația ca în termen de maximum cinci zile să convocăm sesiunea extraordinară. Mâine (marți — n.r.) la Senat, Biroul permanent este convocat pentru ora 14,00 și plenul pentru ora 15,00, la Camera Deputaților — Biroul permanent, ora 11,00, iar plenul pentru ora 15,00, fiecare cu ordonanțele de urgență în care suntem primă cameră sesizată", a spus Tăriceanu la finalul ședinței coaliției de guvernare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ