Tăriceanu, despre demisia lui Darius Vâlcov

| 25 mai, 15:01

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat luni că demisia lui Darius Vâlcov din funcția de senator a fost înregistrată oficial și urmează, potrivit procedurii, ca în plenul Camerei Superioare a Parlamentului să se ia act de ea.

"A fost primită demisia și Senatul va lua cunoștință de ea. Asta este procedura, nu există nimic deosebit. Ca să fiu foarte clar, la demisie nu există vot de aprobare sau respingere. Senatul ia act", a declarat președintele Senatului întrebat dacă demisia lui Darius Vâlcov a fost înregistrată și ce se va întâmpla în continuare în acest caz.

Fostul ministru al Finanțelor Darius Vâlcov și-a depus luni demisia din calitatea de senator.

Documentul urmează să intre marți în atenția Biroului Permanent, care va lua act de această demisie, iar ulterior plenul Senatului va constata vacantarea postului de senator deținut de Darius Vâlcov.

Vâlcov a fost ales senator, din partea PSD, în colegiul uninominal nr. 1 din circumscripția electorală nr. 30 Olt.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ