Tăriceanu, despre dosarul Microsoft: Nu sunt sigur că nu voi fi chemat la audieri

| 03 mar, 22:47

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit, marți seară, despre dosarul Microsoft, după ce în presă a apărut că a fost menționat în declarațiile unor martori care au precizat că o parte din banii obținuți din încheierea contractului cu Microsoft ar fi urmat să ajungă la fostul premier.

„Aceste documente care au apărut în ultimele 24 de ore prezentat ca o mare descoperire sunt de fapt nimic. Sunt documente publice, nu există niciun fel de implicare din partea Guvernului pe care l-am condus în acest dosar, n-am griji în acest sens. Ori este un demers de presă disperat de a face o bombă de presă, și în aceste condiții îi rog pe cei care au documentele să le dea la DNA, ori este o încercare disperată de a mă discredita pe mine ca președinte al Senatului și să ducă la demisia mea, și folosesc această cale cu un dosar important”, a spus Tăriceanu.

„Nu sunt sigur că nu voi fi chemat la audieri. Dar mă voi prezenta fără probleme. E imposibil să fiu implicat în acest dosar, se știe că premierul nu negociază contracte, nu face plăți, nu se implică în așa ceva”, a spus președintele Senatului.

 

Citeşte şi: Apropiere între PNL şi PLR: subiectul care-i va aduce pe liberalii lui Tăriceanu la aceeaşi masă cu cei din PNL

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mar, 00:24
marci
Te asteapta Cucos....in celula
Escroc liberal social democrat....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ