Tăriceanu, despre ministrul Finanțelor: Mă tem că nu a gafat

| 13 dec, 17:49

Călin Popescu Tăriceanu susţine duminică, într-o postare pe Facebook, că nu crede că ministrul de Finanţe, Anca Dragu, "a gafat cand a spus ca romanii trebuie sa munceasca pe doi lei, ci pur si simplu a spus ceea ce a gandit si ce intentioneaza sa faca Guvernul Cioloş".

"Ma tem ca ministrul de finante nu a gafat cand a spus ca romanii trebuie sa munceasca pe doi lei, ci pur si simplu a spus ceea ce a gandit si ce intentioneaza sa faca Guvernul Ciolos. Adica, sa inghete salariile si sa reintoarca Romania la austeritatea promovata de Boc si Basescu. Vad ca romanii mai au putere sa faca haz de necaz.", scrie Călin Popescu Tăriceanu, ataşând un articol în care ministrul de Finanţe este ironizat, anunţându-se că "a apărut bancnota de doi lei cu ministrul Anca Dragu care a jignit românii".

Citește și:  Dragu: L-am invitat pe Gabriel Biriş să se alăture echipei de la Ministerul de Finanţe ca secretar de stat

Ministrul Finanţelor, Anca Dragu, declara recent că salariul minim nu va fi majorat la 1 ianuarie 2016 de la 1.050 lei la 1.200 lei. Noul ministru a dat exemplul unor ţări ca Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud, unde locuitorii "sunt săraci şi mulţi şi toţi ştiu să facă câte ceva pe doi lei, fac ceva ce românul nu mai face de ceva vreme".


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ