Tăriceanu îl ironizează pe Iohannis: Are numai formule de genul "o să fie bine dacă nu o să fie rău"

| 21 oct, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Călin Popescu Tăriceanu, candidat independent la Preşedinţie cu susţinerea PLR, a declarat marţi, la Buzău, că programul candidatului ACL, Klaus Iohannis, este mai mult o înşiruire de formule de genul 'o să fie bine dacă nu o să fie rău''.

"Programul domnului Iohannis este aşa o înşiruire de formule de genul, o să fie bine dacă nu o să fie rău, un set de deziderate (...) Ştiţi ce este România lucrului făcut? Nu ştiţi? Este acea Românie în care fiecare român îşi face bine treaba. Este o gândire profundă, de mare intensitate, asta este definiţia din programului lui Iohannis, vă spun sincer că dacă băiatul meu din clasa a şasea primeşte la şcoală o temă de genul acesta, ştie să facă un expozeu mai serios', a comentat Tăriceanu, relatează Agerpres.

El a adăugat că a avut surpriza să constate cu consternare că 'mai multe capitole din politica externă a programului domnului Iohannis sunt copiate din cartea unui consilier de la Cotroceni'.

Citeşte şi:  Alegeri prezidenţiale 2014. Klaus Iohannis nu agreează confruntările în doi

Tăriceanu a criticat şi programul candidatului PSD Victor Ponta, susţinând că 'seamănă mai mult cu un program de guvernare'. 'Din punctul meu de vedere, preşedintele nu trebuie să fie un alter ego al primului-ministru, nicidecum, eu am o experienţă nefastă în această privinţă', a mai spus Tăriceanu.

El a vizitat marţi la Buzău fabrica Martelli Europe şi Grupul Romplast& Recomplast SRL şi a fost prezent la un eveniment electoral organizat în Sala Mare a Consiliului Judeţean Buzău, în prezenţa a circa 400 de susţinători.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ