Tăriceanu: Luni, vom propune în coaliție adoptarea prin OUG a unei agenții pentru recuperarea prejudiciilor

| 26 sep, 18:06

Copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat sâmbătă, la Brașov, că va propune, în ședința coaliției de luni, adoptarea prin Ordonanță de Urgență a unei agenții pentru recuperarea prejudiciilor din marile dosare de corupție.

"Luni, vom propune în cadrul coaliției adoptarea prin Ordonanță de Urgență a unei agenții pentru recuperarea prejudiciilor din marile dosare de corupție, dar nu numai, evident peste tot acolo unde s-au înregistrat fie fraude fiscale, fie alte ilegalități", a susținut Tăriceanu, într-o conferință de presă, susținută la finalul întâlnirii Biroului Politic Central al ALDE, care a avut loc sâmbătă la Tohanul Nou, în județul Brașov.

Președintele Senatului a adăugat că măsura propusă este una "necesară pentru a duce până la capăt înfăptuirea actului de justiție".

"Și nu în ultimul rând doresc să subliniez și așteptările cetățenilor în acest sens, care sunt foarte mari, și-și doresc să vadă acești bani, care sunt practic bani furați din bugetul statului, deci din buzunarul fiecăruia dintre noi, să revină la buget pentru a fi folosiți în funcție de prioritățile pe care le avem", a mai arătat copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ