Tăriceanu: Preşedintele a încercat să saboteze desemnarea Corinei Creţu pentru Politici Regionale

| 09 sep, 2014

Traian Băsescu a încercat să 'saboteze' desemnarea eurodeputatei PSD Corina Creţu în funcţia de comisar european pentru Politici Regionale, a susţinut marţi preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

"Avem informaţii din gura lui Băsescu că a intervenit şi a încercat să saboteze desemnarea Corinei Creţu pe postul de comisar pe Politici Regionale. (...) La Bruxelles nu se fac glume pe teme serioase. Nimeni nu-şi permite să glumească cum glumeşte preşedintele aici. Glumeşte în ghilimele, el vrea să lase impresia că sunt glume gafele pe care le face. El a recunoscut că a intervenit în problema desemnării comisarului european fără să aibă niciun fel de atribuţii în acest sens. Atribuţiile legale revin în integralitate Guvernului. (...) A intervenit punând în pericol poziţia de comisar european care a revenit României', a afirmat Călin Popescu-Tăriceanu la Senat.

Citeşte şi:  Tăriceanu anunţă începerea procedurii de SUSPENDARE a lui Traian Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu a declarat luni că toate discuţiile sale cu privire la funcţia de comisar european pentru România au vizat asigurarea unui portofoliu reprezentativ şi că lista în care europarlamentarul Corina Creţu apărea pe un portofoliu neconvingător a fost o 'glumă' lansată de la Bruxelles.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ