Tăriceanu: Urmează să facem o evaluare a miniștrilor ALDE în zilele următoare

| 25 mai, 12:45

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat miercuri că în perioada următoare va face o evaluare a activității miniștrilor ALDE, în urma unor discuții cu fiecare în parte.

"Le-am cerut colegilor mei din Cabinet, în zilele următoare o să stabilim întâlniri cu fiecare, pentru a prezenta o evaluare a stadiului îndeplinirii obligațiilor pe care și le-au asumat prin programul de guvernare și a calendarului pe care îl urmează ... Urmează să facem această evaluare, să o facem în zilele următoare", a afirmat Tăriceanu după ședința Biroului Politic Executiv al ALDE.

El a precizat că în cadrul acestor discuții urmărește "să fie depistate și eventuale probleme nesoluționate".

'Sunt aproape șase luni de la instalarea guvernului și cred că este normal pe parcurs, nu așteptam să se acumuleze eventual întârzieri, vreau să văd fiecare. Nu este numai o evaluare. Vreau să știu cum colaborează, dacă sunt probleme nesoluționate, dacă sunt probleme care au rămas în suspensie, modul cum colaborează cu ceilalți colegi, pentru ca îmi revine și mie și colegului meu, Liviu Dragnea, și responsabilitatea politică pentru buna-reușită a acțiunii guvernamentale. Din experiența pe care o am ca prim-ministru, și lucrurile nu cred că sunt în alt registru acum, de multe ori am constatat că miniștrii nu comunică între ei. Când au probleme, vin unii dintre ei, ne înștiințează pe noi, dar trebuie să și le rezolve (...). După ce fac evaluarea, nu o să discut în public, primul lucru pe care o să îl fac, o să discut cu președintele PSD să facem împreună un bilanț", a explicat Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ