TĂRICEANU: Vedem în cazul Rarinca rapiditate nemaîntâlnită, termene date in câteva zile

| 20 aug, 09:23

Copreședintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, reacţionează în legatură cu procesul Marianei Rarinca. Acesta atrage atenţia asupra rapidităţii suspecte cu care s-a desfăşurat cazul până acum şi e de părere că la nivel general există un pericol ca "puteri oculte" să ajungă să ia deciziile.

"Dacă de foarte multe ori procesele trenează ani de zile, vedem în cazul Rarinca rapiditate nemaîntâlnită, termene date in câteva zile, hotărâri definitive și irevocabile anulate. Cred că toate acestea trebuie să ne ridice niște semne de întrebare și este obligația partidelor și a Parlamentului să ridice aceste chestiuni", a spus șeful Senatului.

Apoi, Călin Popescu Tăriceanu tranşează direct problema, şi vorbeşte de "puterile oculte" implicate în acest caz, dar şi în instituţiile democratice româneşti în general. "Să nu ne mire ca într-o zi ce a fost dictatură în perioada comunistă se tranformă în regim dictatorial și apare sistemele și puteri oculte", a mai spus Tăriceanu.

Citeşte şi: MAGISTRAŢII au decis REJUDECAREA dosarului MARIANEI RARINCA. Primul TERMEN, 21 august

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ