TAROM: Cursele aeriene către Oradea au fost suspendate

| 03 mar, 08:44

Zborurile TAROM către Oradea au fost suspendate. Decizia a fost luată ca urmare a lucrărilor de modernizare a aeroportului, care afectează siguranţa aterizărilor şi decolărilor.

Lucrările care afectează traficul normal de pe Aeroportul din Oradea ar trebuie să fie gata la mijlocul lunii iunie, iar atunci TAROM va relua zborurile.

Decizia de a anula cursele Oradea - Bucureşti a venit pentru că în această perioadă aeroportul nu poate asigura toate sistemele de ghidaj de la sol.

Aeroportul Oradea va fi închis efectiv doar în perioada 22 aprilie - 20 iunie, când se vor face lucrări la pista de rulare.

Până la mijlocul lunii aprilie însă, la Oradea vor putea ateriza avioane de mici dimensiuni sau elicoptere. Compania TAROM opera pe ruta Oradea - Bucureşti 14 zboruri în fiecare săptămână.

Citeşte şi: Moldovenii au renunţat la linia directă cu România

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ