Tatăl Alinei Gorghiu a fost numit de Atanasiu director la Electrica, în timp ce fiica îl consilia pe directorul AVAS

| 13 oct, 16:42

Conform unor informații publicate în presă, tatăl Alinei Gorghiu, Mihai Gorghiu, a fost numit director la Electrica, de către președintele AVAS de atunci, Teodor Atanasiu, cu doar două luni înainte de încheierea mandatului guvernării PNL. Acesta a fost numit pentru un mandat de patru ani.

Numirea lui Mihai Gorghiu avea loc exact în perioada în care consilier al președintelui AVAS nu era nimeni alta decât Alina Gorghiu, actuala copreședintă a PNL.

După ce guvernarea a fost preluată de PDL, ministrul Adriean Videanu a decis schimbarea lui Mihai Gorghiu, dar și a altor trei directori ai Electrica, toți numiți în ultimele două luni de guvernare ale PNL, pe un mandat de patru ani. După demitere, Mihai Gorghiu a cerut despăgubiri de 200.000 de euro, pretextând că mandatul său trebuia să fie unul de patru ani. În instanță, acesta a fost reprezentat de firma de avocatură a fiicei sale.

Reamintim că Alina Gorghiu a fost acuzată de faptul că în perioada în care era consilieră la AVAS firma de avocatură la care deținea majoritatea participațiunilor, Gorghiu, Pop şi Asociaţii, a fost beneficiara mai multor contracte cu Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Casa de avocatură a Alinei Gorghiu, CONTRACTE de la consilierul AVAS Alina Gorghiu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 oct, 20:07
liviuioan
--panseluta-REBU-
.... s-a trezit cu heblu in palma si dupa patru luni de circuite inchise , a cerut despagubiri , ajutat de MIRCEA--DIRECTIA DE CONTROL si ALINA- cu CASA si ASOCIATII .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ