Tatiana Bran, prima poezie după demisia de la Cotroceni: "Veţi râde mult..."

| 26 apr, 12:11

Tatiana Niculescu Bran, fosta purtătoare de cuvânt a lui Iohannis, a redevenit activă pe reţelele de socializare după demisia de la Cotroceni. Ea a scris o poezie despre perioada în care a stat la Cotroceni, pe pagina de Facebook.

"Scurta experiență în administrația prezidențială mă predispune la poezie. Veți râde mult ori veți zâmbi, vorba poetului, de primul poem scris după întoarcerea în viața mea de simplu cetățean:

***

să fi schimbat măcar perdelele palatului

m-aș fi numit, prin decret, dama cu perdele

să fi scos măcar covoarele în ploaie

reforma instituțiilor era gata

of, să fi renovat cantina la timp

alta, cu totul alta era viața", scrie Tatiana Niculescu Bran pe Facebook.

Tatiana Niculescu Bran s-a plâns, la scurt timp după ce a început activitatea la Cotroceni, că la palatul prezidenţial nu există o cantină, iar decorul aminteşte de perioada comunistă.

Tatiana Niculescu Bran a fost numită în funcție pe 22 decembrie 2014, în prima zi a mandatului prezidențial a lui Klaus Iohannis, însă după patru luni aceasta a anunţat că demisionează. "Colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aș fi dorit-o", a declarat atunci Tatiana Niculescu Bran.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS a anunţat noul responsabil cu presa de la Cotroceni

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 apr, 20:41
Calin
Oferta job
Dacă îţi pui mereu întrebări despre orice lucru, foarte curând vei începe să te îndoieşti de toate. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ