Tatiana Niculescu Bran, despre o eventuală ”cronică de Cotroceni” din mandatul lui Klaus Iohannis

| 26 mai, 12:53

Fostul purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran, vorbește despre posibilitatea de a scrie o ”cronică de Cotroceni”, după modelul cărții publicate de Adriana Săftoiu.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Tatiana Niculescu Bran a transmis că cei care se așteaptă să scrie ”vreo cronică de Cotroceni, eventual în același stil” cu cea publicată de Adriana Săftoiu, ”vor fi dezamăgiți să afle” că acest lucru nu se va întâmpla.

”Mă întreabă cineva ce părere am despre cartea Cronică de Cotroceni, de Adriana Săftoiu. N-am. Autoarea este politician, iar cartea e opera unui politician. Cei care se așteaptă să scriu și eu vreo cronică de Cotroceni, eventual în același stil, vor fi dezamăgiți să afle că n-o voi scrie”, este mesajul transmis de fostul purtător de cuvânt a lui Klaus Iohannis.

CITEŞTE ŞI Lansarea cărții Adrianei Săftoiu A ÎNGROPAT mediatic cartea președintelui Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mai, 20:44
milan
visez
Deci, recapitulăm : acolo n-a facut nimic decit sa se oripileze din cauza catifelei grena si a ciucurilor, a postat numai tampenii, nula cu desavarsire si acum vrea sa-şi publice memoriile. Sfinte dumnezeule, cineva va trebui sa-i spună dudiii asteia ca e doar proasta .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ