Tatiana Niculescu Bran, fostă jurnalistă BBC, va fi purtătoarea de cuvânt a lui Klaus Iohannis

| 08 dec, 2014

Tatiana Niculescu Bran, fostă jurnalistă BBC şi scriitoare, va fi purtătoarea de cuvânt a preşedintelui Klaus Iohannis. Anunţul a fost făcut chiar de scriitoare, pe pagina de Facebook.

Tatiana Niculescu Bran a anunţat pe pagina de Facebook că preşedintele ales Klaus Iohannis i-a propus să fie purtătoare de cuvânt.

"Președintele ales al României, dl. Klaus Iohannis, mi-a propus să-i fiu purtător de cuvânt și consilier de comunicare. Sunt onorată că s-a gândit la mine. Las deoparte cartea pe care mă apucasem s-o scriu, și devin, așadar, din purtătoare de cuvinte, purtătoare de cuvânt", a scris Niculescu Bran pe Facebook.

Cine este Tatiana Niculescu Bran

Tatiana Niculescu Bran a absolvit Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti si Institutul European de Jurnalism de la Bruxelles. Intre 1995 si 2004 a fost redactor la Radio BBC World Service, sectia romana de la Londra.

Intre 2004 si 2008 a condus biroul BBC World Service de la Bucuresti. In 2006 a publicat primul roman non-fictional din literatura romana, Spovedanie la Tanacu, urmat, in 2007, de Cartea Judecatorilor. Cele doua romane, in dramatizarea autoarei, au devenit piesa de teatru. Spovedanie la Tanacu a avut premiera la New York in 2007, in regia lui Andrei Serban. Acelasi volum a inspirat de asemenea filmul Dupa dealuri (Beyond the Hills), in regia lui Cristian Mungiu, film dublu premiat la Festivalul de la Cannes 2012.

In 2010, Liternet i-a publicat piesa de teatru Brancusi contra SUA, o abordare inedita a celebrului proces cu acelasi nume intentat de Brancusi statului american in 1926. La Editura Polirom, Tatiana Niculescu Bran a mai publicat Noptile Patriarhului (2011), In Tara lui Dumnezeu (2012), Spovedanie la Tanacu (ed. a II-a, 2012, 2013; roman tradus in limba italiana) si Cartea Judecatorilor (ed. a II-a, 2013).

Klaus Iohannis cere schimbarea Constituţiei. Ce "ajustări" vrea Preşedintele ales

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 dec, 2014
Rodica
Incearca
Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
08 dec, 2014
Cozma Lavinia
Polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ