Ai probleme cu spatele? Scapă de durere în 60 secunde!

| 28 aug, 2014

Daca te doare frecvent spatele si nu gasesti nicio solutie pentru a scapa rapid de durere, celebrul Dr. Oz te ajuta. Acesta propune cateva remedii foarte puternice, care actioneaza rapid si in 60 de secunde iti amelioreaza durerea de spate.

Pe langa importanta unui stil de viata activ care sta la baza sanatatii este important sa cunosti cateva solutii pe care te poti baza atunci cand te doare spatele. Iata la ce remedii apeleaza celebrul Dr. Oz pentru a reduce intensitatea durerii de spate foarte repede:

 

1. Compresele cu tataneasa

 

Daca durerea de spate nu te lasa deloc si se inrautateste pe parcursul zilei este recomandat sa folosesti tataneasa. Este o planta recunoscuta pentru proprietatile sale vindecatoare si este foarte usor de folosit acasa. Usureaza durerile de spate, permitandu-ti sa-ti desfasori activitatile zilnice fara sa resimti o durere intensa.

 

Cum sa o folosesti:

 

Aplica pe o bucata de tifon un unguent cu tataneasa si aplica aceasta compresa pe zona dureroasa.

 

Are efect antiinflamator si vei simti o eliberare imediata, sustine specialistul.

 

2. Gheara diavolului

 

Te confrunti adesea cu dureri suparatoare in zona lombara? Gheara diavolului este o planta cu rol antiinflamator pe care Dr. Oz o recomanda pentru a scapa de durerile articulare si de cele manifestate in zona lombara.

 

Cum sa o folosesti:

 

Dr. Oz recomanda suplimentele cu gheara diavolului (100 miligrame pe zi) luate chiar la declansarea durerii si care au rolul de a calma instant durerea.

 

3. Exercitiile de stretching

 

Deoarece ne petrecem foarte mult timp in pozitia sezut, spatele are numai de suferit, avertizeaza Dr. Oz. Atunci cand stam jos pe un scaun circulatia sangelui in zona coloanei vertebrale este redusa, spatele nu mai este flexibil si incep sa apara durerile.
Cum te pot ajuta intinderile:

 

Cand te doare spatele de la prea mult stat pe scaun este recomandat sa te intinzi pe un covor sau o saltea pentru yoga si sa rotesti corpul de la brau in jos pe partea dreapta, mentinand pozitia timp de 20 de secunde.

 

Repeta miscarea si rotind spre partea stanga, mentinand pozitia timp de 20 de secunde. Acest exercitiu are rolul de a stimula circulatia sangelui in zona coloanei vertebrale si astfel durerea va fi diminuata.

 

4. Masajul

 

Masajul este excelent pentru durerile de spate. Poti folosi o lotiune cu arnica sau alte plante cu proprietati antiinflamatorii pentru o ameliorare a durerilor. De asemenea, masajul profesionit face minuni pentru spate, deoarece te ajuta sa-ti detensionezi muschii si sa scapi de dureri.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ