Televiziune ÎNCHISĂ de CNA. Topul televiziunilor cu cea mai mică audienţă

| 27 feb, 09:23

Există un top al televiziunilor din România cu cele mai mici audienţe. Pe primul loc se află postul Credo Tv, care a avul trecut 87 de telespectatori pe minut la nivel urban.

Credo, a avut în anul 2014 o audiență medie de numai 87 de telespectatori pe minut, la nivel urban, conform studiului „Indicii de audiență TV – 2014”, citat de analistul media Petre Barbu, care spune că sunt „audiențe mai mici decât numărul cetățenilor de pe o stradă sau dintr-un bloc”! Ordinea televiziunilor cu cele mai mici audiențe din România (posturi românești sau străine retransmise pe rețelele de cablu), conform sursei citate, este următoarea, în ordine descrescătoare, conform mediei pe minut înregistrate pe publicul la nivel urban:


- Look Plus: 1637 de telespectatori/ minut
- Nașul TV: 1628 de telespectatori/ minut
- TVH: 1574 de telespectatori/ minut
- CBS Reality: 1418 de telespectatori/ minut
- VH1: 1151 de telespectatori/ minut
- Alfa Omega TV: 1063 de telespectatori/ minut
- Travel Mix: 520 de telespectatori/ minut
- Inedit TV: 397 de telespectatori/ minut
- Credo TV: 87 de telespectatori/ minut Spre comparație, PRO TV, televiziunea nr. 1 din România din punct de vedere al audiențelor, a avut  în luna ianuarie 2015 o medie de 408.000 de telespectatori/ minut la nivelul publicului urban, potrivit ReporterVirtual.


Între timp, televiziunea MusikKlub, care a fost a cântăreţului Costi Ioniţă, se închide oficial. CNA i-a retras licenţa după ce a observat într-un final că acest post TV nu mai emite.

Consiliul Naţional al Audiovizualului  a analizat, în şedinţa de joi, situaţia licenţelor deţinute de societatea Happy Music SRL, respectiv MusiKlub şi Mynele TV.

La şedinţa CNA a fost prezent şi Răzvan Rădulescu, care a spus că este împuternicit să reprezinte societatea Happy Music SRL.

Răspunzând unei întrebări adresate de preşedintele CNA, Laura Georgescu, privind acţionariatul Happy Music SRL, Răzvan Rădulescu a spus că acesta este în curs de modificare, în sensul ieşirii oficiale a lui Costi Ioniţă din această societate.

"Se fac modificări, în mod normal era Costi Ioniţă cu Corina Boabeş. Ar trebui să fie Corina Boabeş 100%. Trebuie să iasă de la Registrul Comerţului noul certificat cu acţionar 100% Corina Boabeş. Trebuia să iasă de săptămâna trecută. Încă aşteptăm. Birocratic vorbind, Costi Ioniţă a predat acţiunile sale către Corina Boabeş, care este acum acţionar unic", a spus Răzvan Rădulescu, potrivit Mediafax.

El nu a avut documente pe care să le depună la CNA din care să reiasă modificarea acţionariatului.

În ceea ce priveşte televiziunea MusicKlub, Răzvan Rădulescu a spus că reprezentanţii Happy Music SRL au dorit să schimbe emisia acesteia "de pe transmisie satelitară pe comunicaţii electronice (prin cablu, n.r.)". "Nu este finalizată (această schimbare, n.r.) din câte am înţeles", a spus Rădulescu.


În prezent, nicio reţea de cablu din România nu mai retransmite MusicKlub, potrivit informaţiilor prezentate în şedinţa de joi.

Televiziunea de muzică house MusiKlub a primit licenţă audiovizuală de la Consiliul Naţional al Audiovizualului în octombrie 2007, în acelaşi timp cu Mynele TV, un alt post deţinut de societatea Happy Music SRL, ai cărei asociaţi erau la momentul respectiv Costi Ioniţă (50%) şi Corina Boabeş (50%).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ