Televiziunea şi Radioul Public vor avea marţea viitoare noi conduceri

| 03 iun, 2014

Camera Deputaţilor şi Senatul se vor reuni marţea viitoare, începând cu ora 16,00, pentru a numi preşedintele Societăţii Române de Televiziune (SRTv) şi un nou Consiliu de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), a anunţat social-democratul Cristian Dumitrescu la finalul şedinţei Birourilor Permanente reunite de marţi.

Comisiile de specialitate se vor reuni marţi, la ora 10,00, pentru a analiza propunerile ce vor fi avansate de către grupurile parlamentare.

Marţi, pe ordinea de zi a plenului reunit al Parlamentului se vor mai afla numirea unui nou membru al Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară, a Consiliului de Administraţie al Băncii Naţionale a României, precum şi a şase consilieri la Curtea de Conturi.

"Birourile Permanente au luat în discuţie situaţia de la SRTv, unde trebuie să înlocuim Consiliul de Administraţie fiindcă a ajuns la sfârşit de mandat, numirea preşedintelui SRTv pentru că domnia sa nu a putut să treacă prin plen, după ce a fost aprobat Consiliul de Administraţie. La Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (numirea unui membru - n.r.) şi, de asemenea, numirea Consiliului de Administraţie al BNR, precum şi numirea a şase consilieri ai Curţii de Conturi, care prin rotaţie trebuie să fie schimbaţi. S-a luat decizia ca grupurile parlamentare să facă propuneri, marţi, la ora 10,00, să se reunească comisiile şi marţi, de la 16,00, să fie şedinţa comună pentru aceste numiri", a precizat Dumitrescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 iun, 2014
ghilotina
vrem performanta
Vrem si niste disponibilizari in cadrul acestor institutii....prea multi bani se cheltuiesc pe salariile miilor de angajati

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ