Tenis: Simona Halep - ''Îmi doresc să ajung numărul 1''

| 05 iul, 2014

Simona Halep. Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat că doreşte să ajungă numărul 1 în lume.

Simona Halep. La sosirea în România, pentru a participa la turneul BRD Bucharest Open, Halep a precizat: ''Îmi doresc să ajung numărul 1. Nu ştiu dacă se va întâmpla, dar îmi doresc să ajung''.


Legat de competiţia de la Arenele BNR, Halep a spus: ''Acest turneu de la Bucureşti înseamnă mult, pentru că este primul de la noi din ţară. Mi-am dorit foarte mult să joc. Sper să fiu sută la sută miercuri şi voi da tot ce pot să ajung spre final. Îmi doresc foarte mult să câştig. Este greu, pentru că vin de pe iarbă şi sper să mă acomodez foarte repede', informează Digi Sport În privinţa partidei pierdute, la Londra în semifinale, Halep a arătat: ''Nu vreau să dau vina pe accidentare. Bouchard m-a bătut, a fost mai bună şi merg mai departe. Asta îmi dă curaj să merg cu încredere înainte. Îmi doresc foarte mult să ajung şi mai sus în tenis, o să muncesc zi de zi să încerc să fac tot ce pot pentru a câştiga meciuri

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ