Tennis Magazine: Simona Halep îi aplică o CORECȚIE Serenei la Singapore

| 22 oct, 2014

"Halep îi aplică o corecţie Serenei la Singapore", scrie Jean-Baptiste Baretta, trimisul special la Mastersul de tenis feminin al revistei specializate "Tennis Magazine", în text notând că "a fost un scenariu la care nu se aştepta nimeni, absolut deloc".

"Dar miercuri, subliniază Baretta, la Mastersul de la Singapore, Simona Halep a doborât-o pe Serena Williams de pe piedestal, permiţându-şi chiar să-i aplice o corecţie numărului 1 mondial, cu 6-0, 6-2 în numai 1h05' de joc. Un veritabil "cavalier seul" al româncei care nu i-a lăsat Serenei în prima manşă decât 9 puncte, setul rotunjindu-se în... 20 minute. O Serena greoaie, autoare a mult prea multe greşeli directe (32 în total, cu 6 duble), încercând să se ridice de la pământ de mai multe ori, dar în zadar... Serena nu a mai înscris atât de puţine jocuri într-un turneu din 1998, de la Oklahoma City (învinsă cu 6-1, 6-1 de sud-africana Joannette Kruger - n. red.). Atunci, ea nu avea decât 16 ani", precizează Tennis Magazine.

De asemenea, cunoscuta revistă subliniază: "Pentru prima oară în carieră, Simona Halep a dominat-o, aşadar, pe Serena Williams şi şi-a adjudecat prima victorie contra numărului 1 mondial în exerciţiu. Câştigătoare şi a primului său meci (contra lui Bouchard), ea este pe cale să se califice pentru semifinale la prima participare la Masters".

Evident, şi site-ul principal al WTA consacră mai multe materiale acestui meci cu adevărat istoric, pe lângă declaraţiile celor două protagoniste inserând un comentariu în care titlul spune aproape totul: "Perfecta Halep pune capăt seriei câştigătoare a lui Williams", remarcând imediat că acest succes al româncei a oprit şirul de 16 victorii consecutive ale campioanei americane, învingătoare în ultimele 3 ediţii ale Turneului campioanelor, "în urma unei evoluţii magnifice".

Totodată, www.wtatennis.com subliniază că Simona Halep a făcut cel mai bun tenis pe care îl putea produce în acest moment, nelăsând nicio şansă adversarei sale de miercuri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ