Tensiuni în PSD. Reacţia lui Şova după ce Dragnea l-a numit "gunoi"

| 24 noi, 2014

Aflat la Iaşi la o întâlnire cu primarii şi anumiţi preşedinţi PSD din zona, Liviu Dragnea le-a spus acestora că fostul preşedinte al partidului se ascunde în spatele acţiunilor unor lideri ai partidului cu care este în conflict. "Geoană se ascunde în spatele unor gunoaie că Şova, Negoiţă şi Vanghelie", ar fi spus actualul ministru al Dezvoltării.

Informaţia a fost prezentantă de stiripesurse.ro, vineri, 21 noiembrie. Răspunsul lui Dan Şova a venit duminică seara, la Realitatea TV. Acesta a declarat că Liviu Dragnea nu i-a transmis nimic (nici nu a confirmat, nici nu a infirmat), însă un alt coleg i-a confirmat că vicepremierul a făcut într-adevăr afirmaţia respectivă la Iaşi. Totuşi, Şova speră în continuare că episodul nu este adevărat.

Dan Şova a continuat să-l acuze pe Liviu Dragnea că ar fi principalul vinovat al pierderii alegerilor, fapt pentru care ar trebui să-şi dea demisia. Mai departe, disputa s-ar putea rezolva în cadru privat. "Se poate rezolva în cadru de partid, dar nu cred ca e cazul. Se poate rezolva printr-o infirmare sau o strângere de mână", a declarat Şova.

Şova le-a luat apărarea şi celorlalţi doi colegi pe care Dragnea i-a numit "gunoaie", Robert Negoiţă şi Marian Vanghelie. Potrivit fostului purtător de cuvânt al PSD, cei doi primari de sector sunt nişte "performeri politici", iar o sanţionare a lor ar fi absurdă.

Traian Băsescu a RĂBUFNIT! Adevărul despre SCANDALUL ce cutremură justiţia

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ