TEO TRANDAFIR este şocată. A fost PĂRĂSITĂ

| 30 mai, 10:12

Teo Trandafir se desparte de jumatatea ei profesionala! Este vorba de Andreea Godeanu, cea care i-a produs toate emisiunile din anii 90 incoace. Iata ce s-a intamplat!

Teo Trandafir se desparte de jumatatea ei profesionala! Este vorba de Andreea Godeanu, cea care i-a produs toate emisiunile din anii 90 incoace.

Andreea Godeanu a ales sa paraseasca echipa cu care a realizat pana acum show-ul de la Kanal D si sa se mute la Pro TV. Acolo va produce o emisiune de tip concurs.

“Teo ramane. Ea s-a bucurat foarte mult pentru mine si a inteles. E vorba de o alta etapa in viata mea”, a declarat ea, conform Paginademedia.ro.

andreea-godeanu

Noul producator al emisiunii lui Teo de la Kanal D va fi, de luni, Alina Nicolae, cea care a produs, in trecut, matinalele de la Antena 1, prezentate de Horia Brenciu si, apoi, Razvan si Dani.

Andreea Godeanu a fost producatorul emisiunilor lui Teo inca de pe vremea cand lucrau impreuna la Tele7abc in anii 90. Au mers impreuna, ca echipa, oriunde vedeta a migrat pe piata media: Antena 1, Pro TV, Romantica, Prima TV, Kanal D.

loading...

Ştirile orei

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 iun, 12:41
Marinela
loc de munca
Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa aprox 3 ore pe zi Cerinte: - cunostinte minime PC ; - necesar calculator; - conexiune internet; - rabdare; - seriozitate. Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
06 iun, 12:40
Marinela
loc de munca
Oferte de lucru pentru toti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time , sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nouu si de viitor. Va oferim alte detalii dupa cetrimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
03 iun, 13:44
Tavi
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
O persoana care actioneaza valoreaza mai mult decat zece oratori straluciti care nu fac nimic. Asta scie celebrul BRIAN TRACY in cartea "SUCCESUL IN VIATA".Daca ai nemultumiri, poti declansa ACUM schimbarea,pentru ca viitorul sa fie altul. Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a NU renunta.S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva an PLUS acum. Cautam colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim curs GRATUIT. Mai multe detalii, trimiteti"PROIECT" la adresa de e-mail: [email protected] Oferim si cerem seriozitate.
01 iun, 18:36
Petrica
Lucru pentru toti, simplu si repede
Singura calitate de care ai nevoie pentru a reuşi: putere mentală. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câstige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
02 iun, 15:55
CHERMANEANU ZOEA
PROIECT
Doresc sa castig bani si sa invat ceva nou.
01 iun, 15:55
Mishu
job
Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi.
Se lucreaza comod de acasa aprox 1..2 ore pe zi Program part-time.

Cerinte:
- cunostinte minime PC
- necesar calculator
- conexiune internet
- rabdare / seriozitate
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin email.
Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, veti incepe sa lucrati cu noi.

Plata castigurilor este garantata prin contract legal.
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Pt informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa ([email protected]).
Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva nou si de viitor !
02 iun, 15:57
CHERMANEANU ZOEA
"info"
Doresc sa invat ceva nou..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ