TEODOR ATANASIU: Nu exlud că serviciile nu s-au implicat în campania electorală

| 31 ian, 12:53

Prim-vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu a declarat sâmbătă că nu a simțit că serviciile secrete s-ar fi implicat în campania electorală, dar că nu exclude acest lucru.

"Nu am simțit și dacă aș fi simțit vă dați seama că ar fi fost foarte brutală intervenția serviciilor și ar fi văzut-o toată lumea. Cu siguranță doar o anchetă a Procuraturii poate dovedi dacă acest lucru s-a întâmplat sau nu, fiindcă nu a fost o implicare pe față că altfel s-ar fi văzut. (...) Nu am simțit vreo implicare, dar nu exclud că s-ar fi putut întâmpla fără să simt eu", a afirmat Atanasiu, înainte de ședința Consiliului Național al PNL, ce se desfășoară la Palatul Parlamentului.

Liderul liberal a fost întrebat dacă generalul SRI Florian Coldea s-ar fi implicat în campania electorală a lui Klaus Iohannis.

"Nu am cunoștință de acest lucru, nu am simțit acest lucru, nu cred, dar orice este posibil pe lumea asta. Cineva trebuie să verifice, nu putem merge dacă eu nu am văzut, nu s-a întâmplat", a spus Atanasiu.

El a precizat că, în lumina ultimelor scandaluri, Comisia parlamentară de control al SRI ar trebui să se întrunească cât mai repede, arătând că la o astfel de ședință va fi chemată toată conducerea serviciului, inclusiv Florian Coldea, și toți cei care pot da informații despre aceste aspecte.

"Cu siguranță în lumina ultimelor declarații și ultimelor scandaluri comisia de control al SRI probabil că se va întruni cât mai repede să discutăm aceste aspecte, dar majoritatea aspectelor nu sunt de competența comisiei, ci de competența organelor de cercetare penală și cred că se va deschide și un dosar de cercetare ca să vedem dacă cele declarate sunt adevărate sau nu și dacă sunt adevărate cine se face vinovat. Noi, comisia, nu o să putem să facem o cercetare, ci Parchetul, noi vom putea să facem o cercetare prin metodele noastre specifice, doar o verificare de încălcare a legalității în actul de desfășoare a activității SRI", a afirmat Teodor Atanasiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 ian, 12:56
Stanca Laurentiu
Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ