TEODOR MELEŞCANU a DEMISIONAT de la şefia SIE şi îşi pregăteşte lansarea pentru Cotroceni

| 22 sep, 2014

Teodor Meleşcanu a demisionat astăzi de la şefia Serviciului de Informaţii Externe(SIE), spune Călin Popescu Tăriceanu, pentru Gândul. Cel mai probabil, Meleşcanu îşi va anunţa candidatura pe Preşedinţie, după cum a explicat pentru Gândul, colonelul Mircea Dogaru, şeful sindicatului cadrelor militare în rezervă, care s-a ocupat de strângerea de semnături.

Săptămâna trecută, Meleşcanu declara, întrebat dacă ia în calcul o candidatură la prezidenţiale, că luni va exista răspunsul, „dacă vor fi întrunite condiţiile”. „Dacă aveţi puţină răbdare, luni dimineaţă o să avem răspunsul la toate. Dacă vor fi întrunite condiţiile, luni dimineaţă o să vă dau un răspuns”, a spus Meleşcanu, întrebat dacă se înscrie în cursa electorală pentru alegerile prezidenţiale din luna noiembrie.

„Domnului Călin-Constantin-Anton Popescu-Tăriceanu, preşedintele Senatului,

Domnului Valeriu-Ștefan Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor,
Stimate Domnule Preşedinte,
În temeiul Art. 65 alin. (2) lit. h) din Constituţia României, republicată

VĂ PROPUN
Să luați act de demisia din funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe a domnului Teodor-Viorel Meleşcanu și să declarați vacantă această funcție, urmând ca Parlamentul să adopte o hotărâre conform Art. 76 alin. (2) din Constituție.
Cu întreaga consideraţie,

PREŞEDINTELE ROMÂNIEI

TRAIAN BĂSESCU”, acesta este comunicatul publicat de Administrația Prezidențială.

De altfel, Teodor Meleșcanu și-a anunțat cu această ocazie și candidatura la alegerile prezidențiale din această toamnă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ