TEODOR MELEŞCANU: BĂSESCU a cerut lista cu ofiţerii acoperiţi

| 19 sep, 2014

Directorul SIE, Teodor Melescanu, a declarat, vineri, ca presedintele Traian Basescu i-a cerut lista ofiterilor acoperiti, in contextul in care seful statului a declarat ca unul dintre candidatii la alegerile prezidentiale ar avea aceasta calitate.

Melescanu a precizat ca nu i-a dat aceasta lista pentru ca sunt informatii secrete, dar a spus ca niciunul dintre candidatii la presedintie nu este ofiter acoperit. "Au fost diverse discutii (cu Traian Basescu - n.red.). Am inteles ca e o preocupare a presedintelui legata de obligatiile care ii revin in ceeea ce priveste numirea de ministri. Nu avem posibilitatea sa o facem avand in vedere legislatia actuala", a spus Melescanu, citat de Digi24.

Directorul SIE a respins categoric ideea ca presedintele ar fi avut informatii de la SIE. "Declaratiile presedintelui, din cate am inteles, s-au facut pe alte teme, nu pe dovezi scrise sau pe documente care oricum ar fi avut un caracter care nu permitea folosirea lor in relatie cu presa. Daca a fost bine sau rau o sa vedem in perioada urmatoare", a spus Melescanu, citat de Evenimentul Zilei.

De asemenea, seful SIE a negat ca un prezidentiabil ar putea raspunde la o "dubla comanda", asa cum a declarat Traian Basescu. "Dubla comanda nu poate exista. Toate serviciile de informatii sunt sub autoritatea politicului, nimeni nu face ce-l taie capul", a mai spus Teodor Melescanu, citat de Hotnews.

Pe de alta parte, Teodor Melescanu a declarat ca va anunta luni daca se inscrie in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, informeaza Realitatea TV.

Unul dintre candidatii la presedintie asupra caruia planeaza suspiciunea ca ar fi fost ofiter acoperit este premierul Victor Ponta.In replica, acesta a declarat ca si daca ar fi fost, legea nu ii permite sa dezvaluie acest lucru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ