Teodor Meleşcanu explică de ce a demisionat

| 04 dec, 20:10

Teodor Meleșcanu a susținut într-o intervenție telefonică la B1TV că a demisionat din funcția de consilier de stat pentru că i s-a spus clar că se dorește ca toți consilierii să demisioneze. Întrebat cine i-a spus acest lucru, Meleșcanu s-a referit la șeful cancelariei prim-ministrului.

”Mandatul meu s-a încheiat odată cu schimbarea guvernului și am dorit ca, până în momentul în care se fac noi numiri, dacă sunt lucruri de făcut pe domeniul de care mă ocupam, să mă ocup. Acum 7-10 zile am curățat biroul, mi-am luat lucrurile, dar am mai venit când soseau anumite materiale. Demisia mi-am dat-o acum trei zile.

Am avut două solicitări: una pentru un material care se pregătea pentru avizat la CSAT și niște informări despre situația din zona noastră vecină, pe care nu am avut cu cine să le împărtățesc”, a declarat Meleșcanu.

Întrebat care a fost motivul pentru care a ales să demisioneze, acesta a susținut: ”faptul că mi s-a spus foarte clar că se dorește ca toți care au fost consilieri de stat să demisioneze. Am spus că demisia e scrisă. Când doresc să intre în funcție va intra și asta s-a întâmplat acum trei zile”.

Acesta a precizat că nu știe cine a fost numit în locul său.

Întrebat cine i-a sugerat că este nevoie de o demisie, Meleșcanu a răspuns: ”șeful cancelariei primului ministru”.

”Nu a fost nevoie de niciun preaviz. Demisia mea am spus că e în vigoare din momentul în care s-a schimbat guvernul”, a conchis Teodor Meleșcanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ