TEODOR MELEŞCANU: Îl bat pe VICTOR PONTA în turul 2

| 24 sep, 2014

Fostul director SIE Teodor Melescanu spune ca premierul Victor Ponta este cel mai redutabil contracandidat la prezidentiale, aratandu-se convins ca il poate invinge pe acesta in turul 2.

"Victor Ponta sunt convins ca face cel mai mare scor in turul intai. In turul 2 il bat eu", a spus Teodor Melescanu, la Adevarul Live, adaugand ca el este un candidat independent.

Totodata, fostul ministru al Apararii se declara convins ca cei din acest domeniu il vor sprijini la prezidentiale. "Am fost ministru al Apararii si am lasat o buna amintire celor din sistem, nu vad de ce nu m-ar sprijini si ei. Orice persoana poate sa-si manifeste sprijinul. Nu eu ma asociez celor care strang semnaturi, sunt oameni care isi vor manifesta acordul cu persoana mea", a precizat fostul senator PNL. De asemenea, acesta a explicat si ca a fost "o incercare de a constitui o alianta cu PDS", dar ca aceasta nu a fost acceptata de tribunal.

"Acesti oameni care incepusera sa stranga semnaturi au decis sa ma sprijine in continuare, dar eu sunt candidat independent, oricine doreste sa ma sprijine este binevenit", a spus Melescanu, cu toate ca, intre timp, presedintele interimar al Partidului Dreptatii Sociale (PDS), Traian Rece, a anuntat, miercuri, ca ii retrage sprijinul acordat fostului sef al SIE.

In alta ordine de idei, Teodor Melescanu s-a declarat in favoarea ideii ca mandatul presedintelui sa coincida cu cel al parlamentarilor: "Eu candidez pentru un mandat de cinci ani. Daca se realizeaza aceasta intelegere, cred ca ar trebui sa aplicam inca din 2016. Voi colabora impreuna cu toti cei care doresc organizarea acestor alegeri din 2016".

Citeşte şi: Adrian Năstase: Voturile lui Teodor Meleşcanu vor merge în turul doi către Victor Ponta


Totodata, intrebat daca va lucra cu Victor Ponta premier sau va face o noua majoritate, fostul ministru al Apararii a raspuns: "Acest premier nu poate sa cada decat in urma votului de neincredere in Parlament. Urmatorii doi ani vor fi cruciali pentru noi, ne vom lamuri care sunt masurile pe care trebuie sa le luam. Romania la ora actuala, la nivel macroeconomic, sta bine. Ca sa faci un asemenea lucru ai nevoie de o majoritate mai larga decat 50+1. Daca se intampla un vot de neincredere nu trebuie sa cada si sa o luam iar de la capat".

Fostul senator PNLa explicat ca a fost suspendat din PNL, potrivit Statutului acestui partid, cand a devenit sef al SIE, in luna februarie 2012, inlocuindu-l pe Mihai Razvan Ungureanu. Intrebat daca redevine membru liberal, dupa demisia din fruntea serviciului de informatii, Melescanu nu a respins acest lucru. "Dupa Statut, poti oricand sa te reinscrii in PNL. In actualele conditii cel mai important e sa ii am alaturi pe cei care gandesc in viziune liberala", a mai declarat fostul sef al SIE.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ