Teodorovici despe Loteria bonurilor fiscale: Niciun câştigător nu trebuie să returneze banii

| 17 noi, 23:23

Fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici, a explicat că problemele de la Loteria bonurilor fiscale au apărut ca urmare a unor diferenţe în interpretarea unui ordin de ministru, însă extragerile au fost legale, iar câştigătorii nu trebuie să returneze statului banii.

„Decizia mea a fost aceea de a se schimba legislaţia aferentă pentru a simplifca acest mecanism. (…) Niciun român nu trebuie să ramburseze statului niciun ban câştigat din aceste loterii. (…) Loteriile organizate au fost făcute în mod legal, deci nu este nicio abatere”, a explicat fostul ministru.

Întrebat însă ce se va întâmpla, având în vedere că întregul rezultat a fost viciat, Teodorovici a spus că a fost doar o problemă de interpretare a legii, însă nu sunt probleme pentru câştigători.

„Comisia respectivă care a aplicat în special ce trebuia să aplice, adică principiul alegerii aleatoare a acestor bonuri fiscale, asta a făcut, numai că a avut o interpretare diferită faţă de ordinul de ministru”, a spus acesta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 noi, 07:14
Florin Sava
Proiect de viitor
Cum se fac bani!
In secolul 21 trebuie sa inveti neaparat cum se fac bani, daca vrei o viata mai buna! Acum, in premiera absoluta, ai acces GRATUIT la un curs exceptional care te invata in cel mai simplu si mai clar mod cum se fac bani. Nu te costa nimic sa ceri mai multe detalii. Dupa ce te hotarasti si tu cu seriozitate sa inveti tot ceea ce e mai folositor pentru tine, cere detalii despre curs la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ