Teoria care zguduie din temelii tradiția creștinismului

| 07 apr, 2014

Vreme de secole s-a crezut că Isus a murit crucificat cu brațele larg deschise.

 

 

Oamenii de știință cred acum că crucificarea lui Isus ar fi fost mai crudă, iar brațele victimei ar fi fost bătute în cuie deasupra capului, scrie Daily Mail, potrivit realitatea.net.

O echipă internațională de cercetători a studiat Giulgiul din Torino sugerează că obiceiul prin care ar fi fost executată victima ar fi presupus suspendarea acesteia în formă de Y.

Giulgiul din Torino este cel mai studiat artefact din istorie, opinia asupra acestuia fiind împărțită între teoria potrivit căruia acesta a fost creat în Evul Mediu ca o formă de păcăleală fie el arată într-adevăr fața lui Isus din Nazareth.

 

Tag-uri: creștinism, isus, teorie
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 iul, 2014
Arsenie Boca
Agheasma pe care am băut-o zilele trecute mi-a dat o ęręcţíe nemaiîntâlnită, de au început fraţii de la schitul nostru să mă strige Părintele Trepied. A trebuit sa înnoptez cu fiecare dintre călugari ca să mi se tragă la loc mădularul cel scârbavnic şi aducător de păcat. Dimineaţa, când mă trezeam, îmi luam coşul şi mergeam să culeg castraveţii din fiecare chilie. Un efect secundar a constat în faptul că mi-a aparut acnee pe bųcí. Părintele Papącíơc mi-a spus că numai prin post, rugăciune si abţinere de la pręącųrvíe (cu alţi călugări şi copii) reuşeşti să te vindeci de acneea de pe bųcí şi de toate cele lumeşti. Nu cred ca am să mă pot abţine deoarece ieri mi-a tot dat târcoale maica Ecaterina mişcându-şi ląscív ţâţele.
Doamne ajută !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ