Teorie ȘOCANTĂ despre asasinul lui JFK: hiperprogramat cu un IMPLANT ÎN CREIER

| 30 iun, 2014

În 1967, Lincoln Lawrence publică o carte despre asasinarea lui JFK intitulată Suntem oare condamnați?, în care este susținută teza că Oswald era un asasin hiperprogramat cu un implant în creier. Lawrence a fost primul care a dezvăluit metoda RHIC-EDOM, care în principiu poate transforma oamenii în roboți, comandați electronic pentru a ucide la comandă.

În 1975, jurnalistul James Moore a pretins că i-au fost date informații despre RHIC de la doi agenți CIA.
Conform acestora o persoană poate fi controlată-comandată fără a avea cunoștință de acest lucru, programată să întreprindă anumite acțiuni și să mențină anumite atitudini care pot dura o viață.

Comanda poare fi declanșată după luni sau ani de la prima hipnoză și programare. Sentimentul de mânie poate fi creat prin semnale artificiale radio,transmise spre creierul său.

Dacă RHIC există, ar putea explica simptomele răpiților, cum ar fi implanturi, timp lipsă, personalități multiple și răpiri repetate.
Totuși, dacă nu există, mai sunt și alte metode de a interfera cu mintea umană. Un dispozitiv este Hemysenco de frecvență uşor diferită, introdus în fiecare ureche produce o bătaie stereofonică,în care este antrenat creierul, ce va produce unde Alfa și Beta, care fac ca subiectul să fie deschis la halucinații vivace.

Studii ulterioare efectuate în cadrul CIA, au indicat că insomnia, iritabilitatea, pierderea de memorie și halucinațiile ar putea fi cauzate de microunde.

Microundele pot antrena mintea în ritmuri Theta, de fapt poate fi indusă o transă direcționată de la distanță. În 1973, dr. Sharp a arătat că aceste microunde cu impulsuri ar putea transmite cuvinte vorbite direct la creier. Scopul acestei cercetări este aparent crearea agenților programați să-și îndeplinească sarcinile fără a-și aduce aminte faptele. Oamenii din serviciul SUA vin cu dezvăluiri conform cărora la cursurile de pregătire au fost drogați, hipnotizați și supuși sub control electronic la condiționări mentale de dureri sau plăceri extreme.

Recruții de la sediul NATO din Napole, Florida, au fost legați de scaunele lor și obligați să vadă filme cu accidente industriale și ceremonii cu circumcizii africane, pentru a fi transformați în ucigași nebuni și trimiși în misiuni de asasinare.

 

 

Sursă: efemeride.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ