Theodor Paleologu, dezvăluire bombă: "Dan Barna m-a făcut să candidez"

| 13 sep, 15:16

Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidențiale, a declarat, la Realitatea TV, că a fost convins de Dan Barna să candideze la prezidențiale.

Dan Barna m-a convins să candidez la prezidențiale, este dezvăluirea uluitoare pe care a făcut-o, la Realitatea TV, Theodor Paleologu. Candidatul PMP la cea mai înaltă funcție în stat a declarat că se consideră un "aspirator de voturi" și că Barna nu are capacitatea necesară să adune toate voturile electoratului USR-PLUS.

"Cred că am un bulevard în fața mea și cred că cel care m-a convins să candidez nu este Tomac, nu este Traian Băsescu, nici măcar prietenii mei cei mai apropiați, ci Dan Barna. El m-a convins să candidez, nu cred în capacitatea lui de a aduna toate voturile USR-PLUS. Nu cred că jocurile sunt făcute, nu cred că totul este aranjat să câștige Iohannis, așa își imagineaza el. Îndrăznesc să cred că sunt un foarte eficient aspirator de voturi", a explicat Paleologu.

Candidatul Theodor Paleologu a lansat și un atac la adresa contracandidatului său la prezidențiale, Klaus Iohannis, dar și la adresa Vioricăi Dăncilă.

"E inadmisibil să numești o persoană în halul ăsta de incompetență în funcția de prim-ministru, făcându-ți un calcul că în felul ăsta îți asiguri o realegere în al doilea mandat. Numirea Vioricăi Dăncilă în funcția de prim-ministru al României este o rușine națională", a spus candidatul PMP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ