Theresa May va conduce negocierile pentru Brexit

| 02 mai, 14:21

Theresa May va conduce negocierile pentru Brexit şi le va aborda cu bunăvoinţă, a declarat, astăzi, purtătorul de cuvânt al premierului britanic, răspunzând în faţa criticilor aduse Guvernului britanic, informează Reuters.

”Ne este clar că vom avea succes în negocierile privind Brexit şi vom asigura un acord care funcţionează în cele mai bune interese ale Marii Britanii şi ale Uniunii Europene”, a declarat purtătorul de cuvânt al Theresei May.

”Tot ceea ce pot spune este că putem aborda aceste negocieri într-o manieră constructivă cu multă bunăvoinţă”, a adăugat acesta.

Potrivit ziarului german Frankfurter Allgemeine, Theresa May pare să fi fost nepregătită în cadrul unei întrevederi cu preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, care a declarat că în urma întâlnirii a devenit ”de zece ori mai sceptic decât înainte” în privinţa procedurii pentru Brexit.

 

Liderii UE au aprobat sâmbătă liniile directive ale negocierilor pentru Brexit şi i-au avertizat pe britanici să nu aibă "iluzii" despre faptul că-şi vor putea asigura rapid o nouă relaţie pentru a-şi menţine accesul pe pieţele UE.

May şi-a reafirmat de asemenea anterior poziţia că este pregătită să se retragă din negocierile pentru Brexit în lipsa unui acord convenabil cu Bruxellesul.

Tag-uri: Brexit
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ