Tinel Gheorghe: Problemele juridice ale lui Vanghelie nu vor influența negocierile liberalilor cu PSR

| 12 mar, 15:21

Deputatul liberal Tinel Gheorghe a declarat joi, la o conferință de presă, că "problemele juridice" pe care le are Marian Vanghelie nu vor conduce la destructurarea Partidului Social Românesc (PSR), pe care acesta l-a înființat împreună cu Mircea Geoană, și nu vor avea nicio influență asupra a ceea ce se va întâmpla în Parlament, iar relațiile și discuțiile vor continua pentru a "creiona" o nouă majoritate.

"PSR bănuiesc că nu se va destructura și nu vor avea nicio influență problemele juridice pe care le are Marian Vanghelie cu ce se va întâmpla în Parlamentul României. Din punctul acesta de vedere, vă asigur că relațiile și discuțiile vor continua, pentru a creiona o nouă majoritate, cu fiecare parlamentar în parte și cu cei care și-au asumat această construcție nouă părăsind PSD. Astea sunt lucruri deja tranșate și discutate", a afirmat Tinel Gheorghe, citat de Agerpres.

Citeşte şi:  Vanghelie, ridicat de pe stradă şi dus la percheziţii: Ce dracu, astea sunt comedii!

În context, purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a spus că Marian Vanghelie "trebuie să răspundă întrebărilor, dacă ele există, "trebuie să clarifice la fel ca oricine".

"Mai multe comentarii nu fac și nu cred că poate să fie ceva dăunător PNL. Eu știu că parlamentarii sunt aleși uninominal, aparțin cetățenilor care i-au trimis în Parlament, nu sunt nici ai domnului Vanghelie, nici ai domnului Geoană, suntem parlamentari ai cetățenilor României și fiecare dintre noi avem un mandat. Ceea ce PNL face în această perioadă este să-și prezinte programul său de guvernare, proiectul, iar de aici încolo invităm fiecare parlamentar să vină alături de noi în acest demers de a duce mai departe acest program de guvernare", a spus Pocora.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ