Ţiriac, lovit de o problemă în România: Se chinuie de opt luni, săracul...

| 04 noi, 2014

Cu o avere estimata de revistele de specialitate la peste 800 de milioane de euro, Ion Tiriac se loveste de o problema in incercarea de a-si onora o promisiune pe care a facut-o in urma cu cateva luni.

Omul de afaceri a anuntat, la inceputul acestui an, ca va construi un patinoar in Bucuresti, dar constructia nici nu a inceput macar.

Apropiatii lui Tiriac spun insa ca nu este vina omului de afaceri, ci a consilierilor de la Primaria Capitalei, care ii pun bete in roate. 
"Tiriac se chinuie de opt luni saracul sa faca un patinoar in Bucuresti, dar nu reuseste. El vrea sa dea bani si nu poate! Poate dupa alegeri sa se dea drumul la lucrari... La cum il cunosc pe Tiriac, in doua-trei luni cred ca patinoarul este gata. Noi ne lovim de consilieri care ne pun piedici", a spus fostul secretar general al Federatiei Romane de Hochei, Eduard Pana la Radio Sport Total FM.

La inceputul acestui an, Tiriac a avut o intalnire cu reprezentantii Primariei Capitalei, care i-au promis ca ii vor oferi un teren pentru a construi un patinoar.

Omul de afaceri doreste sa plateasca constructia noului patinoar, care ar urma sa fie donat Primariei Capitalei dupa finalizare.

In urma cu un an si jumatate, omul de afaceri a construit in zona Granitul cel mai mare complex sportiv din Bucuresti.

In cadrul complexului, Tiriac a construit un teren de fotbal, un teren de fotbal pe nisip, doua terenuri multifunctionare (tenis, handbal, volei) si un teren de baschet.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ