Titu Bojin a demisionat din funcțiile deținute în PSD

| 12 dec, 2014

Liderul PSD Timiş şi preşedintele executiv al filialei, aflaţi sub control judiciar în dosare penale diferite, au demisionat din toate funcţiile deţinute în partid, iar Comitetul Executiv Naţional va decide cine va conduce interimar PSD Timiş.

"Atât preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, domnul Titu Bojin, cât şi preşedintele executiv, domnul Adam Crăciunescu, au demisionat astăzi din funcţiile pe care le deţineau în cadrul PSD. Cel mai probabil, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional de duminică se va lua o decizie în privinţa interimarului la conducerea PSD Timiş", a declarat Purtătorul de cuvânt al PSD Timiş, Lucian Ursuleţu, citat de mediafax.ro.

Citeşte şi: Titu Bojin: Puteam să facem luni sau marţi şedinţa, da' nu avem banii de la drumuri (Interceptări)

Titu Bojin mai deţine şi funcţia de membru în Biroul Permanent Naţional al PSD. El este membru al PSD încă de la formarea PDSR, în 1992, iar din anul 2008 este preşedinte al filialei Timiş a partidului.

Bojin este cercetat sub control judiciar, fiind suspectat de luare de mită, trafic de influenţă şi abuz în serviciu, într-un dosar privind atribuirea de contracte de achiziţii unei anumite firme.

Citeşte şi: Dragnea îşi ÎNLĂTURĂ ADVERSARII! Cătălin Ivan a fost DEMIS

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 dec, 2014
coca ioan
Mafia Balatierelor
Pentru : DNA Bucuresti_ Bojin in afara de marile hotii cu lucrarile de aparare, atribuirea de perimetre pentru balastiere, spagile din documnetaiile pentru avizele si autorizatiile de gospoadrire a apelor pentru exploatarea de balast, folosea masina de la ABA Timis la Consiliul Judetean cu sofer cu tot!! oare cine confirma foile de parcurs actualul director de la ABA Timis - sluga lui Bojin!!??Oare cat s-a furat din plajele cursurilor de apa pe judetul Timis si cine este implicat din organizareaABA Timis !!??

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ