Toate hotelurile plutitoare din Deltă, închiriate pentru petrecerea de Revelion

| 31 dec, 2013

Toate hotelurile plutitoare din Delta Dunării au fost închiriate pentru petrecerea de Revelion, potrivit preşedintelui Asociaţiei Patronale a Turismului din Delta Dunării (APTDD), Daniel Iluşcă.

'Toate hotelurile plutitoare din Delta Dunării, aproape 50, sunt rezervate pentru noaptea dintre ani. Timpul este perfect pentru a-ţi petrece revelionul pe un asemenea hotel, iar Delta este superbă iarna, chiar dacă nu este zăpadă', a declarat Daniel Iluşcă.

Potrivit acestuia, foarte puţine pensiuni turistice şi hoteluri sunt deschise.

'Costurile mari de întreţinere nu justifică deschiderea hotelurilor sau a pensiunilor în perioada de iarnă. Parcările din Tulcea este adevărat că sunt acum pline, dar vorbim despre proprietarii pensiunilor care doresc să-şi petreacă Revelionul cu prietenii în Deltă', a spus Daniel Iluşcă.

Pentru a petrece noaptea dintre ani pe un hotel plutitor o persoană trebuie să plătească circa 245 de euro, însă aceasta trebuie să facă parte dintr-un grup de circa 18 persoane.

Pachetele oferite de proprietarii hotelurilor plutitoare includ pensiune completă pentru patru nopţi, cazare, croazieră în Deltă, partide de pescuit, un butoi de bere, răcoritoare, ţuică, vin fiert, ceai şi cafea, pe masa festivă de Revelion urmând să stea un purceluş de lapte şi meniuri cu preparate din peşte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ